… a tervezéstől a kivitelezésig.

Családbarát munkahelyCsaládbarát munkahelyÜgyfelek elégedettségét megelégedett munkavállaló kollegákkal lehet csak elérni. A Solar 360 Áramtermelő Kft. kiemelten fontosnak tartja a családbarát szemlélet képviseletét, mint ügyfelei, mint munkavállalói részére. Az irodában megtalálható egy játszósarok is a gyerekkel érkező ügyfelek, illetve a munkavállalók gyermekei részére. A családbarát szemlélet megnyilvánul például az egyre bővülő családbarát szolgáltatások és kedvezmények biztosításával is. A cég lehetőséget biztosít a home office munkavégzésre pl., ha a dolgozók gyermekeinek iskolai szünet van. Minden évben megszervezésre kerül a hagyományos karácsonyi céges összejövetel, ami nagyon jó hangulatban telik. Rendszeres csapatépítő és családi napokat megszervezése történik, illetve rugalmas és részmunkaidős foglalkoztatás is biztosított bizonyos munkakörökben. Fontos célkitűzés, hogy cég dolgozói megtalálják az egészséges egyensúlyt a munka és a magánélet között.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Solar 360 Áramtermelő Kft. jogosulttá vált a CSALÁDBARÁT MUNKAHELY védjegy használatára.

Külön öröm számunkra, hogy 2023-ban a Családbarát Magyarország Központ idei Védjegy Gáláján a KIEMELKEDŐN CSALÁDBARÁT HELY díjat is átvehettük, melyre nagyon büszkék vagyunk.