… a tervezéstől a kivitelezésig.

A Solar 360 Áramtermelő Kft. fő célkitűzése, hogy olyan napelemes áramtermelő rendszereket tervezzen, telepítsen, helyezzen üzembe, illetve felügyeljen, amelyek a tervezett élettartam során a maximális energiatermelést biztosítják. A jogszabályok változásával igyekszünk minden ügyfél részére a legjobb műszaki megoldást kínálni – ugyanakkor igyekezve elérni a legkedvezőbb ár-érték arányt is.

Ez a célkitűzés kizárólagosan megfelelően képzett szakemberekkel illetve minőségi anyagok felhasználásával lehetséges. A minőséget a kiemelkedő termékeket gyártók garantálják, emiatt rendszereink elemei főleg a Sharp, Solarwatt, … napelemekkel, Solaredge, Fronius, Kaco, SMA inverterekkel, Schletter tartószerkezetekkel illetve Hensel berendezésekkel tervezzük. Minden beépített elem rendelkezik a megfelelő tanúsításokkal, a fotovoltaikus (PV) rendszereknél megkövetelt TÜV tanúsításokkal.

A Solar 360 Áramtermelő Kft. nevével is próbálja jelezni, hogy egy 360 fokos, azaz teljes körű szolgáltatást nyújt napelemes rendszerek terén, azaz a tervezés, szolgáltatói ügyintézés, teljes körű kivitelezés, beüzemelés illetve a termelés nyomon követése, a rendszer utógondozása is a tevékenységi körünkbe tartozik.

A Solar 360 Áramtermelő Kft. büszke, hogy ügyfeleink igényeinek magas színten való kiszolgálása mellett hivatalosan is családbarát munkahellyé vált.